buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 3 1
Hét 3 0
Ked 2 -1

Új év, új stílus

Köszöntsd a 2021-es évet divatos új darabokkal a Premier Outlet üzleteiből akár 70% kedvezménnyel az árzuhanás ideje alatt, egészen február 28-ig! Ha nem vagy biztos benne, mit szerezz be, mi lesz igazán mutatós idén, akkor mindenképp olvass tovább!

2016-hoz hasonlóan a Pantone idén is két színt választott az év színének, ezek pedig a vidám sárga és a klasszikus szürke. A két árnyalat kombinációja a vidámság és a frissesség hatását keltik, ezért is érdemes őket együtt használni. Így például szetteden belül egy szürke nadrágot vagy szoknyát tökéletesen kiegészíthetsz egy sárga, vagy sárga mintás blúzzal. Természetesen kiegészítőként is viselheted az árnyalatokat, ha nem illeszkednek a stílusodhoz teljesen.

Idén a színek mellett a formákon lesz a hangsúly. Divat előrejelzések alapján a túlméretezett darabok, válltöméses blézerek továbbra is hódítanak. Ezek főleg magasabb testalkatra ajánlottak, hiszen könnyen elnyomó hatást érhetnek el. Télen a hosszú szárú, akár térd fölé érő csizmák is jelentős szerepet kaphatnak, sarok mérettől függetlenül.

A tavasz közeledtével megjelennek a lágyabb pasztellszínek, melyek széles spektrumából mindenki megtalálja a bőrtónusához megfelelőt. Emellett hódítanak a népi motívumok, illetve a csillogó anyagok, minden mennyiségben.

A nyár beköszöntével lágy esésű anyagokba burkolódzhatnak a divat szerelmesei, idén is tökéletes választás lesz a könnyed maxiruha, illetve a bő nadrágok a hőségben.

Gyere el a Premier Outletbe és válogass megannyi fantasztikus ajánlatunk közül:
https://www.premieroutlet.hu/ajanlatok/markaajanlatok

outfit3_kollazs.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres