buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
30
30 32 27
Ked 34 23
Sze 35 24
Csü 36 26
Pén 33 25
Szo 23 20

Éttermek

Vásárlási lehetőség, közkedvelt éttermek és kávézó a Premier Outlet Budapestben

Vásárlás közben jólesik a pihenés, feltöltődés. Egy finom kávé vagy ízletes fogás elfogyasztása után pedig a boltok látogatása is jobb hangulatban telik. A Premier Outlet Budapest éttermi központja 2019. február elejétől új helyre költözött és egy teljesen más kínálattal, környezettel tért vissza, melynek keretében egy közösségi tér jött létre, ahol vásárlás után vagy csak nézelődésünket megszakítva élvezhetjük a minőségi gasztronómiát.
A jól ismert és közkedvelt éttermek nemzetközi kínálatában mindenki saját szája íze szerint válogathat. Hazánkban egyedülálló módon egy nagy közös terasz várja majd a Premier Outlet Budapest vásárlóit, látogatóit, akik egész évben élvezhetik a 4 évszakos, modern kialakítású, üvegtetővel fedett teraszt.

Amíg rendelésünkre várunk, addig is gyönyörködhetünk az elénk táruló parkban, mely az outletközpont közkedvelt rendezvényeinek, alkalmi vásárainak is otthont ad majd. Most sem feledkeztünk meg a gyermekekről! Egy új, 250 nm-es játszótér is helyet kap majd a biatorbágyi outletközpont új parkjában, mely rendhagyó módon nem csupán kicsiknek, hanem több korosztálynak ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
A Premier Outlet Budapestben megvalósuló fejlesztéseket követően visszafogottan elegáns légkörben élvezhetjük majd a vásárlást és a gasztronómiát egyaránt! Ha csak egy remek kávét innánk, akkor kávézónkban a méltán ikonikus amerikai kávézólánc klasszikus és szezonális italai közül válogathatunk majd, ha pedig megéheztünk akkor érdemes lesz kipróbálni az új,  egyedülálló éttermi központot!
 

Kívánságlista

A kívánságlista üres