bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
32
IIdőjárás előrejelzés
32 32 21
Vas 31 20
Hét 32 21
Ked 33 21
Sze 34 23
Csü 26 26
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Éttermek

Vásárlási lehetőség, közkedvelt éttermek és kávézó a Premier Outletben

Vásárlás közben jólesik a pihenés, feltöltődés. Egy finom kávé vagy ízletes fogás elfogyasztása után pedig a boltok látogatása is jobb hangulatban telik. A Premier Outlet éttermi központja 2019. február elejétől új helyre költözött és egy teljesen más kínálattal, környezettel tért vissza, melynek keretében egy közösségi tér jött létre, ahol vásárlás után vagy csak nézelődésünket megszakítva élvezhetjük a minőségi gasztronómiát.
A jól ismert és közkedvelt éttermek nemzetközi kínálatában mindenki saját szája íze szerint válogathat. Hazánkban egyedülálló módon egy nagy közös terasz várja majd a Premier Outlet vásárlóit, látogatóit, akik egész évben élvezhetik a 4 évszakos, modern kialakítású, üvegtetővel fedett teraszt.

Amíg rendelésünkre várunk, addig is gyönyörködhetünk az elénk táruló parkban, mely az outletközpont közkedvelt rendezvényeinek, alkalmi vásárainak is otthont ad majd. Most sem feledkeztünk meg a gyermekekről! Egy új, 250 nm-es játszótér is helyet kap majd a biatorbágyi outletközpont új parkjában, mely rendhagyó módon nem csupán kicsiknek, hanem több korosztálynak ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
A Premier Outletben megvalósuló fejlesztéseket követően visszafogottan elegáns légkörben élvezhetjük majd a vásárlást és a gasztronómiát egyaránt! Ha csak egy remek kávét innánk, akkor az újonnan épülő kávézónkban a méltán ikonikus amerikai kávézólánc klasszikus és szezonális italai közül válogathatunk majd, ha pedig megéheztünk akkor érdemes lesz kipróbálni az új,  egyedülálló éttermi központot!
 

Kívánságlista

A kívánságlista üres