buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
31
31 33 23
Szo 3322
Vas 2921
Hét 3323
Ked 3421
Sze 2220

Premier Outlet Budapest

Hírek és események

Ismerje meg a Premier Outlet Budapest legújabb témáit és híreit!


PKN_Highlights.png

Prémium Klub Napok!

Töltsd le a Premier Outlet Budapest alkalmazást vagy váltsd ki Prémium Klub kártyádat a Center Információnál és élvezd az akár 20%-os extra kedvezményeket a részt vevő üzletekben június 8. és 16. között, kilenc napon át, szombattól a következő hét vasárnapjáig!

Vásárolj a Prémium Klub Napok alatt, és nyerj Premier Outlet Budapest Ajándékkártyát vagy egy 2 fős hétvégi pihenést Noszvajon, a Fekete Rigóban!


Sportnapok_Highlights.jpg

Sportnapok

Fussatok be hozzánk a Sportnapokra!

Május 4.-12. között és keressétek a legnagyobb világmárkák ajánlatait akár 70% kedvezménnyel 9 napon keresztül!


Glamour-napok

Glamour-napok kuponokat elő!

Április 11-14. között beválthatjátok őket résztvevő üzleteinkben is!

Glamour_Highlights.jpg

Lindt márkabolt nyitás!

Július 14-én megnyitott a hetedik magyarországi Lindt márkabolt! Csapj le kedvenc Lindt termékeidre mostantól a Premier Outletben is!

premier-magazin-lindt.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása