buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
10
10 12 4
Pén 1210
Szo 129
Vas 127
Hét 158
Ked 1110

Premier Outlet Budapest

Hírek és események

Ismerje meg a Premier Outlet Budapest legújabb témáit és híreit!


PKN_Highlights.png

Prémium Klub Napok!

Töltsd le a Premier Outlet Budapest alkalmazást vagy váltsd ki Prémium Klub kártyádat a Center Információnál és élvezd az akár 20%-os extra kedvezményeket a részt vevő üzletekben november 4. és 12. között, kilenc napon át, szombattól a következő hét vasárnapjáig!

Vásárolj a Prémium Klub Napok alatt, és nyerj Premier Outlet Budapest Ajándékkártyát vagy egy 2 fős noszvaji hétvégét az Erdei Kisházban!


Lindt márkabolt nyitás!

Július 14-én megnyitott a hetedik magyarországi Lindt márkabolt! Csapj le kedvenc Lindt termékeidre mostantól a Premier Outletben is!

premier-magazin-lindt.jpg

premier-magazin-starbucks.jpg

A Starbucks és a fenntarthatóság

A Starbucks elköteleződése, hogy kávéi 100%-át etikus úton szerezze be. Ez azt jelenti, hogy nem csak az etikus termelésre figyelünk, hanem az etikus beszerzésre is.

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása