buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist.Dismiss
6
6 6 1
Vas 0-2
Hét 1-2
Ked 30
Sze 20
Csü -0-0

Új év, új stílus

Köszöntsd a 2023-as évet divatos új darabokkal a Premier Outlet üzleteiből akár 70% kedvezménnyel az árzuhanás ideje alatt, egészen február 28-ig! Ha nem vagy biztos benne, mit szerezz be, mi lesz igazán mutatós idén, akkor mindenképp olvass tovább!

A korábbi évekhez hasonlóan a Pantone idén is megválasztotta az év színét, mely az esztendő divatjának meghatározó eleme lesz, ez a Viva Magenta. A pirosak családjához tartozó magenta magabiztosságot, örömet és energiát sugároz. Érdemes néhány alapdarabot beszerezni, amiben dominál a szín, hiszen magunk is feltöltődhetünk általa. Természetesen kiegészítőként is viselheted az árnyalatot, ha nem illeszkedik a stílusodhoz teljesen.

Balettos hatású darabok

Ez a hiper-nőies hangulat az elmúlt néhány szezonban oly sokszor látott, elterjedt atlétikai szabadidős trend felemelt evolúciójaként értelmezhető. Emellett a divat jelenlegi megszállottságát a '90-es évek és az Y2K hangulatát is megragadja. Fektess be lágy pasztellszínekben pompázó body-con ruhadarabokba, valamint egy klasszikus balerina cipőbe, hogy tökéletesen leképezd ezt a táncos-off-duty megjelenést.

A 90-es évek minimalizmusa

A '90-es évek elegáns vonalaihoz és letisztult minimalizmusához való visszatérés az új szezonban az egyszerű alapdarabokat és a visszafogott kiegészítőket emeli a nélkülözhetetlen státuszba. Ez a felfrissített megjelenés modern-minimalista vonalat kínál, ahogy a divat ingája elfordul a maximalista zajoktól, amelyekből az elmúlt néhány szezonban oly sokat láttunk.

 

Nappali csillogás

A nappali csillogás nem új koncepció, de idén tavasszal a szezon legirányzatosabb megjelenései középpontjába a magas oktánszámú csillogás kerül. Történelmileg a csillogó kezelésekhez való visszatérést a divatban nehéz időkben - akár politikai, akár gazdasági szempontból - láthattuk, a csillogás és a ragyogás az eszkaláció kifejező formájává válik, így logikus, hogy a tervezők ezt az ötletet idén tavasszal a ready-to-wear ruhákba is átültetik.

 

Túlméretezett farmertrendek halmozása

Kevés olyan dolog van, ami időtállóbb, mint a farmer. Ebben a szezonban a tervezők még tovább fokozták a klasszikus kék farmer iránti rajongásukat, mivel a 90-es évek határozottan túlméretezett, lecsúszott, dekonstruált hangulatát idézték, és megduplázták a trend iránti lelkesedésüket azzal, hogy több olyan farmert-farmerrel teljes megjelenést kínáltak, amelyek egyszerre voltak nosztalgikusak, mégis irányadóak a jövő tavaszra.

 

Gyere el a Premier Outletbe és válogass megannyi fantasztikus ajánlatunk közül:
https://www.premieroutlet.hu/ajanlatok/markaajanlatok

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása