buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
23
23 23 14
Hét 2315
Ked 2315
Sze 2115
Csü 2414
Pén 1716

Fenntarthatóság

#Bettershopping

Mi, a Premier Outlet Budapestnél közösen vállalunk felelősséget,
hogy megóvjuk a bolygónkat és a rajta élő embereket.

ZÖLD VÁSÁRLÁSI ÉLMÉNY
A környezetvédelem érdekében bevezettük az esővíz-újrahasznosítást, és optimális vízfelhasználásra törekszünk. Az outletközpont LED-es közösségi világítással rendelkezik. Vásárlóink természettudatosságához a zöld parkok, nyílt közösségi terek, teraszok is hozzájárulnak. Az elektromos autóknak töltőállomásokat hoztunk létre.

DROP BOX
Add le feleslegessé vált ruháidat, cipőidet, kiegészítőidet és lakástextíliádat a center bejáratához kihelyezett gyűjtőkbe, hogy átválogatást követően a Vöröskeresztnek felajánlva új otthonra leljenek, vagy újrahasznosításra kerüljenek.

FENNTARTHATÓ DIVAT
A fenntarthatóságot támogató árucikkek megjelölése mellett szorgalmazzuk márkáinknak a környezetvédelmi tudatosság és átláthatóság érdekében tett lépéseit.

bettershopping_paar_wiese.jpg

Itt találja a Premier Outlet Budapest fenntartható termékeket kínáló márkáinak listáját:

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása