buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
28
28 27 21
Csü 27 18
Pén 27 19
Szo 25 19
Vas 25 17
Hét 26 17

Fenntarthatóság

#Bettershopping

Mi, a Premier Outlet Budapestnél közösen vállalunk felelősséget,
hogy megóvjuk a bolygónkat és a rajta élő embereket.

ZÖLD VÁSÁRLÁSI ÉLMÉNY
A környezetvédelem érdekében bevezettük az esővíz-újrahasznosítást, és optimális vízfelhasználásra törekszünk. Az outletközpont LED-es közösségi világítással rendelkezik. Vásárlóink természettudatosságához a zöld parkok, nyílt közösségi terek, teraszok is hozzájárulnak. Az elektromos autóknak töltőállomásokat hoztunk létre.

DROP BOX
Add le feleslegessé vált ruháidat, cipőidet, kiegészítőidet és lakástextíliádat a center bejáratához kihelyezett gyűjtőkbe, hogy átválogatást követően a Vöröskeresztnek felajánlva új otthonra leljenek, vagy újrahasznosításra kerüljenek.

FENNTARTHATÓ DIVAT
A fenntarthatóságot támogató árucikkek megjelölése mellett szorgalmazzuk márkáinknak a környezetvédelmi tudatosság és átláthatóság érdekében tett lépéseit.

bettershopping_paar_wiese.jpg

Itt találja a Premier Outlet Budapest fenntartható termékeket kínáló márkáinak listáját:

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása