buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
23
23 25 18
Sze 2216
Csü 2315
Pén 2216
Szo 2716
Vas 2416

Premier Outlet Budapest

TUDATOS VÁSÁRLÁS BUDAPESTTŐL PÁR PERCNYIRE

Magyarország legnagyobb outletközpontja 2004-ben nyitotta meg kapuit a Budapest közelében található Biatorbágyon. Az évente több, mint 2 millió hazai és külföldi vásárlót vonzó Premier Outlet Budapest nem zsúfolt bevásárlóközpontként, hanem exkluzív bevásárlófaluként épül fel: a több, mint 100 üzlet 22 900 m2-es alapterületen helyezkedik el. Az outletközpontban több száz prémium fashion, lifestyle és sportmárka kap helyet, amelyek az év minden napján állandó, 30-70%-os kedvezményeket kínálnak. A Premier Outlet ezen túl tágas üzlethelyiségekkel, nyitott passzázsokkal és frissítő, zöld környezettel várja a látogatókat, amelyek a kedvezmények mellett a legfőbb vonzerőt jelentik.

A 2019 tavaszán befejeződött fejlesztésekkel új korszak nyílt a kívül-belül újjászületett outletközpont életében. Újabb luxusmárkák érkeztek, a tökéletes vásárlói élményt szem előtt tartva megújult a passzázs és a park, bővültek a pihenőhelyek, játszótér épült a legkisebbeknek, a főbejárat a buszmegállóval együtt a déli oldalra költözött, és az éttermi kínálat is hatalmas fejlődésen esett át. Immár az amerikai (Starbucks, Subway), az olasz (Vicino), a mexikói (Chimichanga), a magyar (Ropogó, Kató néni finomságai), a spanyol (Churros Banditos) és a francia (La Petit Anna Bistro) gasztronómia ételei és italai közül lehet válogatni, vagy két üzlet között, egy kávét kortyolgatva megpihenni a négyévszakos, üvegtetővel fedett teraszon.

A Premier Outlet Budapest ad otthont továbbá az Aprópolisznak, a világ első Playmobil játszóvárosának, ahol a gyerekek életnagyságú Playmobil figurák között játszhatnak a tematikusan felépített világokban, miközben a szüleik az üzletek kedvezményei között válogatnak. Kiemelten fontos, hogy a Premier Outlet Budapest mindig egyre többet nyújtson a vásárlóinak. Ezért évente többször szervez ingyenes családi rendezvényeket és tematikus heteket, illetve jótékonysági és társadalmilag fontos ügyek mellett is kiáll, amire a látogatóit is buzdítja.

A bécsi székhelyű ROS Retail Outlet Shopping egy designer outletekre és innovatív outlet koncepciók üzemeltetésére specializálódott tanácsadó és ingatlankezelő vállalat, mely társszervezetekkel rendelkezik Lengyelországban, Olaszországban és Franciaországban egyaránt. Az alapítók, Thomas Reichenauer és Gerhard Graf, elkötelezett szakemberek, akik sokéves tapasztalatuknak köszönhetően elismert szereplői a nemzetközi outletközpont üzemeltetési piacnak. A ROS 2011-es alapításának köszönhetően a területen aktív cégek közül egyik legrövidebb múltra tekint vissza, mégis e rövid idő alatt a 10 legjelentősebb Európai outlet üzemeltető cég közé nőtte ki magát. A ROS Retail Outlet Shopping teljes projekt szolgáltatást biztosít a megfelelő lokáció kiválasztásától kezdve a teljeskörű üzemeltetési szolgáltatások ellátásáig. A központok fenntartható növekedését az erős márka-partner kapcsolatok, a magas szintű kiskereskedelmi és ügyfélszolgálati szabványok használata, valamint innovatív marketing szemlélet támogatják, a professzionális üzemeltetési csapatnak köszönhetően. A ROS Retail Outlet Shopping portfolióját a következő outlet központok alkotják: Designer Outlet Soltau, City Outlet Geislingen, Brugnato 5Terre Outlet Village, Designer Outlet Warszawa, Designer Outlet Gdańsk, Designer Outlet Sosnowiec, Premier Outlet Budapest, Designer Outlet Algarve, Designer Outlet Croatia, M3 Outlet Polgár valamint a La Galleria Parma; ami további, jelenleg fejlesztés alatt álló európai központokkal bővül hamarosan.

 

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása