buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
30
30 32 26
Ked 34 23
Sze 35 24
Csü 36 26
Pén 33 25
Szo 23 20
Continental_Hotel_Budapest.jpg

Continental Hotel Budapest

Budapest szívében elhelyezkedő, egyedülállóan stílusos és exkluzív, négycsillagos szállodánk az üzleti utazók és a kikapcsolódása vágyók igényeit is kielégíti.
Célunk az volt, hogy egy zöld oázist varázsoljunk vendégeink köré, aki a pihenési és szórakozási lehetőségeket rejtő épületbe belépve maguk mögött hagyhatják a város zaját és nyüzsgését.

www.zeinahotels.com

Mercure Budapest City Center

Várjuk vendégeinket a teljesen megújult, 4 csillagos Mercure Budapest City Center szállodában. Csak egy lépés a város: szállodánk a Váci utca szívében, Budapest történelmi és üzleti központjában található, ahonnan könnyedén elérhetőek a múzeumok, elegáns éttermek, híres fürdők és a Duna-part. A szabadidős és kulturális programok megszervezéséhez kollégáink szakértő segítséget nyújtanak. Vendégeink részére ingyenes WiFi-t biztosítunk a szálloda teljes területén.

https://all.accor.com/hotel/6565/index.en.shtml

Mercure_BCityCenter_Lobby-024.jpg
Novote_City__by_night.jpg

Novotel Budapest City

A négycsillagos, 319 szobás Novotel Budapest City szálloda egyedülálló módon, egy egységet alkot a Budapest Congress Center rendezvényközponttal. Buda zöldövezetében, a belváros közelében, a repülőtértől csupán 40 percre, és az M1, illetve M7 autópályáktól nem messze található. Egyszerre kínál szállást, rendezvényteret és vendéglátást. A szállodán belül található fitness & wellness részleg, bowling, 100 férőhelyes parkoló és extra busz parkoló is.

https://all.accor.com/hotel/0511/index.en.shtml

T62 Hotel

Budapest belvárosában, egy ikonikus épületben nyílt meg a főváros egyik legújabb szállodája a T62 Hotel. A 136 modern szoba vidám színeivel, harmonikus berendezésével letisztult kényelmet sugall. A tágas, átriumos hotel lobby-jának és bárjának falait Frida Kahlo vibráló művészetét idéző fali montázsképek uralják „urban art” stílusban, ezzel trendi és nagyvárosi hangulatot kölcsönözve a nyüzsgő Nagykörút legújabb találkozóhelyének. A főváros számos gyönyörű látványossága, a Szent István Bazilika, Operaház és a Hősök tere csupán rövid sétára helyezkedik el a T62 Hoteltől.

https://t62budapest.accenthotels.com/hu

T62_HOTEL.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres