buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
29
29 32 27
Ked 34 23
Sze 35 23
Csü 36 25
Pén 38 23
Szo 21 19

#Bettershopping

Mi, a Premier Outlet Budapestnél közösen vállalunk felelősséget,
hogy megóvjuk a bolygónkat és a rajta élő embereket.

ZÖLD VÁSÁRLÁSI ÉLMÉNY
A környezetvédelem érdekében bevezettük az esővíz-újrahasznosítást, és optimális vízfelhasználásra törekszünk. Az outletközpont LED-es közösségi világítással rendelkezik. Vásárlóink természettudatosságához a zöld parkok, nyílt közösségi terek, teraszok is hozzájárulnak. Az elektromos autóknak töltőállomásokat hoztunk létre.

DROP BOX
Add le feleslegessé vált ruháidat, cipőidet, kiegészítőidet és lakástextíliádat a center bejáratához kihelyezett gyűjtőkbe, hogy átválogatást követően a Vöröskeresztnek felajánlva új otthonra leljenek, vagy újrahasznosításra kerüljenek.

FENNTARTHATÓ DIVAT
A fenntarthatóságot támogató árucikkek megjelölése mellett szorgalmazzuk márkáinknak a környezetvédelmi tudatosság és átláthatóság érdekében tett lépéseit.

bettershopping_paar_wiese.jpg

Itt találja a Premier Outlet Budapest fenntartható termékeket kínáló márkáinak listáját:

Kívánságlista

A kívánságlista üres