buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
33
33 33 29
Pén 37 21
Szo 32 17
Vas 33 21
Hét 36 23
Ked 32 25

Téli bőrápolás

Ugyan már régebben magunk mögött hagytuk a nyarat, a tél és a hideg időjárás egy darabig még biztosan velünk marad. Ezért is fontos ebben az időszakban kiemelten odafigyelni bőrünk ápolására.

A gyakori hőmérsékletváltozások, kilépve a lakásból, majd ismét belépve a mínuszokból a fűtött autóba/buszra, rendkívüli terhelésnek teszik ki arcbőrünket. A megfelelő védelem, kesztyű, sapka és meleg öltözet formájában elengedhetetlen, de hogyan védjük a szabadon maradó bőrfelületeket?

Az arcápolási rutin lépései, a tisztítás, tonizálás, hidratálás ugyanúgy érvényesek a hideg évszakokban is, ám kicsit több odafigyelést igényelnek. A nyári vizesebb alapú arckrémek helyett válasszunk zsírosabb, táplálóbb kozmetikumokat nappalra és éjszakára egyaránt!

Természetesen a nap télen is kisüt, ezért a fényvédelem ilyenkor is elengedhetetlen!

A száraz, igénybe vett arcbőrt ápold esténként arcpakolással, krémmaszkkal, hogy megőrizd rugalmasságát!

Szerencsére a Premier Outlet Budapest kínálatában mindezt kedvezményesen megtalálod! The Cosmetics Company Store üzletünkben kedvedre válogathatsz női és férfi kozmetikumok közül, valamint beszerezheted legújabb kedvenc illatod, vagy egy divatos smink kollekciót is!

Várnak többek között a MAC, Estée Lauder, Clinique, Jo Malone, Smashbox, Origins, GlamGlow termékek.

V27XY1.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres