buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Ezért sportolj rendszeresen!

Az elmúlt időszakban az egészség különleges fókuszt kapott, így mindenképp fontosnak tartjuk, hogy ejtsünk néhány szót az egészséges életmódról.

A sport és ez egészséges életmód kifejezések mára szinte egybeforrtak, ami nem véletlen. Amellett, hogy rengeteg jótékony hatása van a szervezetre, szórakozásra, képességek fejlesztésére is tökéletesen alkalmas. A történelemben már az ókori görögöknél is beszélhetünk sportról, gondoljunk az olimpiai játékokra vagy akár az ökölvívásra. Azóta elfogadott tény lett a testmozgás szükségessége, melyet kötelező szinten már az iskolákban is bevezettek a tanrendbe.

A rendszeres mozgás javítja a keringést, boldogsághormont termel, hatásos a szorongás és depresszió ellen is. A tevékenység közben jelentkező izzadás tisztítja a testet a méreganyagoktól, emellett nő a tüdőkapacitás és a szív teljesítőképessége.

A rendszeresen űzött nem túl megerőltető sport (heti kb. 4 alkalommal fél óra) javítja az izomzat állapotát és segít a testtömeg csökkentésében, így elengedhetetlen a különböző fogyókúrás étrendek mellett. Nagyon fontos a bemelegítés, a mértékletesség és a sport utáni nyújtás is, ezért célszerű szakember segítségét kérni a kezdetekhez.

Természetesen az sem mindegy, milyen ruházatban végezzük az edzést. Kültéri sport esetén fontos, hogy évszaknak megfelelő legyen. Ehhez a különböző márkák kínálatában már megtalálhatók olyan speciális anyagból készült darabok, melyek könnyen száradnak, és egyenletesen tartják a testhőmérsékletet.

Elengedhetetlen a megfelelő méret és szabás, hogy kényelmesen tudjunk mozogni, mégse korlátozzon bennünket bizonyos gyakorlatokban. Sportágtól függően válasszunk cipőt is, ami tartja a lábunkat, rugalmas és jó anyagból készült. Itt érdemes egy minőségi darabba befektetnünk.

Edzéshez mindig legyen nálunk törölköző és folyadék egy könnyen hordozható kulacsban. Ne felejtsük el a sportoláshoz levenni az ékszereket, hiszen azok könnyen beleakadhatnak a ruházatunkba, vagy a használt eszközökbe, ezzel sérülést okozva!

A megfelelő edzőruházat beszerzéséhez irány a Premier Outlet Sportnapok május 8 és 16 között, ahol minden szükséges darabot megtalálhatsz akár 70% kedvezménnyel!

180748183_167818061907285_1150075780830877234_n.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres