bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
32
IIdőjárás előrejelzés
32 32 21
Vas 31 20
Hét 31 22
Ked 33 21
Sze 35 23
Csü 24 24
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Ezért sportolj rendszeresen!

Az elmúlt időszakban az egészség különleges fókuszt kapott, így mindenképp fontosnak tartjuk, hogy ejtsünk néhány szót az egészséges életmódról.

A sport és ez egészséges életmód kifejezések mára szinte egybeforrtak, ami nem véletlen. Amellett, hogy rengeteg jótékony hatása van a szervezetre, szórakozásra, képességek fejlesztésére is tökéletesen alkalmas. A történelemben már az ókori görögöknél is beszélhetünk sportról, gondoljunk az olimpiai játékokra vagy akár az ökölvívásra. Azóta elfogadott tény lett a testmozgás szükségessége, melyet kötelező szinten már az iskolákban is bevezettek a tanrendbe.

A rendszeres mozgás javítja a keringést, boldogsághormont termel, hatásos a szorongás és depresszió ellen is. A tevékenység közben jelentkező izzadás tisztítja a testet a méreganyagoktól, emellett nő a tüdőkapacitás és a szív teljesítőképessége.

A rendszeresen űzött nem túl megerőltető sport (heti kb. 4 alkalommal fél óra) javítja az izomzat állapotát és segít a testtömeg csökkentésében, így elengedhetetlen a különböző fogyókúrás étrendek mellett. Nagyon fontos a bemelegítés, a mértékletesség és a sport utáni nyújtás is, ezért célszerű szakember segítségét kérni a kezdetekhez.

Természetesen az sem mindegy, milyen ruházatban végezzük az edzést. Kültéri sport esetén fontos, hogy évszaknak megfelelő legyen. Ehhez a különböző márkák kínálatában már megtalálhatók olyan speciális anyagból készült darabok, melyek könnyen száradnak, és egyenletesen tartják a testhőmérsékletet.

Elengedhetetlen a megfelelő méret és szabás, hogy kényelmesen tudjunk mozogni, mégse korlátozzon bennünket bizonyos gyakorlatokban. Sportágtól függően válasszunk cipőt is, ami tartja a lábunkat, rugalmas és jó anyagból készült. Itt érdemes egy minőségi darabba befektetnünk.

Edzéshez mindig legyen nálunk törölköző és folyadék egy könnyen hordozható kulacsban. Ne felejtsük el a sportoláshoz levenni az ékszereket, hiszen azok könnyen beleakadhatnak a ruházatunkba, vagy a használt eszközökbe, ezzel sérülést okozva!

A megfelelő edzőruházat beszerzéséhez irány a Premier Outlet Sportnapok május 8 és 16 között, ahol minden szükséges darabot megtalálhatsz akár 70% kedvezménnyel!

180748183_167818061907285_1150075780830877234_n.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres