buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Vissza az irodába a Premier Outlettel

A hosszú, forrósággal és hűsítő záporokkal teli nyárból ideje lassan visszatérnünk az irodába, ugyanis nemcsak a tanév, de bizonyos értelemben a munkaév is újra kezdődik szeptemberben. Itt az ideje előbányászni a szekrény mélyéről a formálisabb munkahelyi darabokat és felkészülni a szezonra. És bár nem a legizgalmasabb a kötött pulcsik, jól bejáratott csizmák és kabátok között kutatni, most mégis izgalmas lehet az őszi felkészülés. Hogy miért?

Mert a meglévő kulcsdarabokat könnyedén feldobhatjuk új szerzeményekkel, melyeket pénztárcabarát módon beszerezhettek a Premier Outlet üzleteiben! Azon a jól megszokott kis feketén milyen jól mutatna egy divatos öv, a hűvösebb napokra pedig válassz hozzá egy puha bőrdzsekit!

Ahhoz, hogy könnyebbé tegyük a visszaállást, most akár 70% kedvezményt adunk kínálatunkból. Legyen szó elegáns magassarkúról, mely tökéletesen kiegészíti munkahelyi szettünket, egy praktikus táskáról, melyben elférnek a mindennapra szükséges csecsebecsék, vagy egy klasszikus öltönyről, a Premier Outletben mindent egy helyen megtalálsz! Ha pedig megtaláltad a számodra tökéletes darabot, miért nem szerzed be rögtön több színben? Ezzel nem csupán a vásárlást könnyíted meg, de a reggeli készülődést is jelentősen lerövidítheted.

10.jpg
25.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres