buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
6
6 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Tavaszi gardróbfrissítés

Közeledik a tavasz és a jó idő, világosabbak a nappalok és valahogy mi is egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Az üzletek kínálatában a hosszú, nehéz téli ruházat helyét átveszik a pasztell színű kisdzsekik, a mintás kiegészítők és a lazább nyáriasabb ruhák, bokát szabadon hagyó nadrágok.

Ahogy a természet ebben a szezonban újjászületik, úgy újulhatunk meg mi is ruhatárunk által. Érdemes mielőbb felkészülni a tavaszra, beszerezni a kulcsdarabokat és néhány divatos és friss trenddel feldobni a készletünket! Ebben szeretnénk most segíteni nektek!

Divatos átmeneti cipők

Lassan elpakolhatjuk a bélelt csizmákat és hótaposókat (legalábbis reméljük!), hogy helyüket átvehessék a fűzős, vagy bebújós félcipők, trendi sportcipők és nőies bokacsizmák. Érdemes a praktikumra és a kényelemre is gondolni, amikor tavaszra való lábbelit vásárolunk! Egy egyszínű sportcipő, vagy lapos talpú fűzős verzió tökéletes lehet a mindennapokra. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk arról a magas sarkú csodáról, amiben bármilyen partyn, vagy vacsora eseményen meg tudunk jelenni!

Pasztell minden mennyiségben

Igaz, hogy a színek is hatással vannak a hangulatunkra. A napsütéses időszak beköszöntével válassz magadnak fagyi színben pompázó rövid dzsekit, meglátod, mennyire felfrissíti majd a szetted és a vidám árnyalatok azonnal feldobják a hangulatodat is! Ha fáznál, egészítsd ki virágmintás sállal vagy színben passzoló sapkával!

Spórolj a világmárkákon

Míg a tavaszi shopping jó program, joggal gondolhatjátok, hogy elég költséges! Erre szeretnénk megoldást kínálni, hiszen március 6 és 8 között Vásárlási maratont tartunk a Premier Outletben, ahol akár 80% kedvezménnyel szerezhettek be mindent, ami a gardróbotokból hiányzik, vagy akár olyasmit is, amiből sosem elég! Ingyenes buszjáratainkkal a Nyugati térről és a Széna térről is kényelmesen eljuthattok hozzánk, és sietnetek sem kell, hiszen pénteken és szombaton hosszított nyitvatartással, este 10-ig tudtok shoppingolni!

6.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres