bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
12
IIdőjárás előrejelzés
12 12 7
Hét 10 6
Ked 13 6
Sze 16 7
Csü 18 9
Pén 11 5
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Őszi megújulás a Premier Outlettel

Eggyel közelebb kerültünk az őszhöz, eggyel közelebb kerültünk azokhoz a hűvös, esős napokhoz és sötét reggelekhez/délutánokhoz. Azonban egy percre sem érdemes csüggedni, hiszen, néhány egyszerű trükkel feldobhatjuk a napunkat és könnyen elfelejthetjük az előttünk álló időszakot.

Színes ruhadarabok

Mennyivel kellemesebb úgy magunkra nézni, ha valami színeset viselünk, mint amikor tetőtől talpig feketébe és szürkébe burkolódzunk! Szerezz be tehát néhány színes ruhadarabot, kiegészítőt, táskát és kombináld őket egyszínű szettjeiddel! El sem fogod hinni, mekkora különbség lesz így megpillantani magad a tükörben. Az idei év egyik divatszíne a sárga, ami például ősszel is megannyi formában beszerezhető az üzletekben. Színekre fel!

Finom forró italok

Nem kell súlyos mínuszoknak lennie ahhoz, hogy elfogyassz egy bögre finom teát vagy lélek melegítő csésze kávét. A hétköznapok forgatagában és a vásárlás hevében is ülj le 10 percre és merülj el a pillanat gyönyörében!

Egy jó program

Mozduljatok ki a családdal, barátokkal és célozzátok meg a Premier Outlet Vásárlási Maratont, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Rengeteg őszi trenddel, változatos ételekkel és akár 80% kedvezménnyel várjuk a kicsiket és nagyokat is szeptember 6. és 8. között!

14.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres