buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 3 1
Hét 3 0
Ked 2 -1

Őszi megújulás a Premier Outlettel

Eggyel közelebb kerültünk az őszhöz, eggyel közelebb kerültünk azokhoz a hűvös, esős napokhoz és sötét reggelekhez/délutánokhoz. Azonban egy percre sem érdemes csüggedni, hiszen, néhány egyszerű trükkel feldobhatjuk a napunkat és könnyen elfelejthetjük az előttünk álló időszakot.

Színes ruhadarabok

Mennyivel kellemesebb úgy magunkra nézni, ha valami színeset viselünk, mint amikor tetőtől talpig feketébe és szürkébe burkolódzunk! Szerezz be tehát néhány színes ruhadarabot, kiegészítőt, táskát és kombináld őket egyszínű szettjeiddel! El sem fogod hinni, mekkora különbség lesz így megpillantani magad a tükörben. Az idei év egyik divatszíne a sárga, ami például ősszel is megannyi formában beszerezhető az üzletekben. Színekre fel!

Finom forró italok

Nem kell súlyos mínuszoknak lennie ahhoz, hogy elfogyassz egy bögre finom teát vagy lélek melegítő csésze kávét. A hétköznapok forgatagában és a vásárlás hevében is ülj le 10 percre és merülj el a pillanat gyönyörében!

Egy jó program

Mozduljatok ki a családdal, barátokkal és célozzátok meg a Premier Outlet Vásárlási Maratont, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Rengeteg őszi trenddel, változatos ételekkel és akár 80% kedvezménnyel várjuk a kicsiket és nagyokat is szeptember 6. és 8. között!

14.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres