buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Mit hoz nekünk 2020?

Nem csak új évet, de új évtizedet is köszönthetünk idén szilveszterkor. Mit búcsúztatunk és mit várhatunk az új érától? Ezt szedtük most össze nektek.

Az elmúlt 10 év természetesen rengeteg változást hozott, nem csak a Premier Outletben, ahol teljes arculatváltáson mentünk keresztül és megannyi újítással és új világmárkával igyekszünk felejthetetlenné tenni a vásárlási élményt, de a nagyvilágban is. 

A (talán) legszembetűnőbb változásokat a technika fejlődése hozta. 

Az okostelefonok szinte elengedhetetlen kellékei lettek a mindennapjainknak, és az alapfunkciók mellett már életmentésre is alkalmasak (állítólag). Már rég nincs szükség gombokra, minden érintés- és hangvezérelt, hogy minél hatékonyabban tudjuk használni az időnket.

Szinte évről évre bukkantak fel új közösségi médiumok, illetve hozták az újításokat azok, akik versenyben akartak maradni. Továbbra is dübörög az Instagram (ha nem követsz még minket, most megteheted: @premieroutlet_budapest) és a Facebook, de egyre több új alkalmazás kezd versenyezni velük.

Hihetetlen népszerű és már némi zavart is okozott a drónok elterjedése, mely áttöréseket hozott a fotózás és videózás terén. (És ki tudja, mi mindenre lesz használható még!)

Megjelentek és egyre jobban elterjednek az elektromos autók, melyek környezetbarát megoldást nyújtanak az utazásban és amiket már a Premier Outlet E-autó töltőállomásain is fel lehet tölteni shoppingolás közben!

A divat terén is emlékezetes fordulatokat hoztak a 2010-es évek.

Visszatértek többek között a 70-es, 80-as és legutóbb a 90-es évek, így kicsit nosztalgiázhattunk is a kirakatokat nézve. Visszatért a trapéz fazon, megjelentek ismét a törpe sarkú cipellők és virágkorát élte a sportcipő trend. Az abszolút minimál stílustól a bármilyen mintát bármilyennel terjedő skálán mindenki ki tudta választani kedvenc öltözködési stílusát.

Az év színei 2010 és 2019 között az élénk türkiztől a 2016-os gyermeki rózsakvarcig terjedtek, így joggal mondhatjuk, tényleg színes évtizedben volt részünk!

 

Mit várhatunk 2020-tól?

Új év, új kezdet. De mit is hoz a következő esztendő? 

Az év színét már megtudhattuk, ugyanis 2020 Pantone színe a klasszikus kék, mely abszolút jolly joker árnyalat, és a legtöbbeknek bármilyen formában jóláll.

A világ nagy divatházainak előrejelzése alapján a következő trendek nyitják majd a szezont: tavasszal ismét hódítani fognak a pöttyök, minden mennyiségben. Emellett az anyagok és díszítések terén is a harsányabb vonal lesz szembetűnő: a rojtok, fodrok és a bőr hatású ruházat fogják uralni a tavaszi nyári szezont. 

Ha szeretnél felkészülni a 2020-as évre és felfrissítenéd a gardróbodat a pénztárcád megterhelése nélkül, akkor pedig látogass el a Premier Outletbe 2019. december 27 és 2020. február 28 között, hiszen téli árzuhanásunk keretein belül beszerezheted kedvenceidet!

 

Mi pedig kívánjuk természetesen, hogy sok örömet, jó hangulatú shoppingot, és boldog perceket jelentsen a 2020-as év mindenki számára!

Cikk_kep.png

Kívánságlista

A kívánságlista üres