buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Mi is az a Black Friday?

Az elmúlt években Magyarországon is szárnyra kapott, sőt hihetetlen magasságokban szárnyal a „Black Friday”, vagyis a fekete péntek, ami a kuponvadászok és kedvezmény őrültek nagybetűs ünnepe. Hagyományosan a Black Friday Amerikából ered, és a Hálaadást követő pénteket fémjelzi, amikor a legnagyobb áruházak fergeteges akciókkal árasztják el a vásárlókat, akik képesek egész éjszaka sorban állni egy hűtőért, vagy számítógépért. 2005 óta ez a bizonyos péntek magasan a legjobb eladásokat hozza az üzleteknek a tengeren túl és kulcsfontosságú lett szinte minden márka életében.

Magyarországon az elmúlt években lett felkapott a fekete péntek, amikor az üzletek rájöttek, hogy nemcsak bevétel szempontjából, de az árukészlet kisöprésének perspektívájából is rendkívül hasznos ez az egy nap. (Arról nem is beszélve, hogy karácsony előtt nagyjából egy hónappal tökéletes alkalom az ajándékok kedvezményes beszerzéséhez is!)

Idén november 29-re esik hivatalosan a Black Friday, bár ehhez nem minden kereskedő ragaszkodik ennyire, ki előbb, ki utóbb tartja az akciót. A Premier Outlet Sloggi üzletében például idén 70% kedvezménnyel vásárolhatsz már november 27-től, hogy elkerüld a tömeget!

De a Premier Outlet Black Friday-en ezen kívül is mindent beszerezhetsz, ami csak kellhet a fa alá és még magadat sem kell kihagynod! Jól jönne egy új futócipő a tesódnak? Irány a Nike, ahol 30%-ot spórolhatsz! Szeretnél egy új edzőcuccot? Az Adidas üzletben 20% -kal olcsóbban tudod most megvenni! Vagy egyszerűen csak jól jönne egy olyan darab, ami sportos, kényelmes, de a mindennapokban is megállja a helyét? Akkor térj be a Puma üzletbe, ott ugyanis nagy választékkal és 30% árengedménnyel várnak majd!

Imádod a színes ruhákat és a mintás kiegészítőket? Akkor a Desigual üzletében a helyed, ahol -10-30-40%-ot engednek el az outlet árból. Egyszerűen csak meglepnéd a barátnődet egy szép pulóverrel vagy ízléses táskával? Akkor érdemes lesz benézned a Mango-ba is, ahol 30% jár majd minden termékre.

Dolgozol pénteken és félsz, hogy lemaradsz a fantasztikus kedvezményekről? Ne izgulj, a Premier Outlet üzletei nem egy, hanem három napon keresztül várnak ugyanazokkal a szuper Black Friday akciókkal! Tartsd szabadon a hétvégéd és spórolj minél többet a Premier Outlet Black Friday-en!

shop-791582_1920.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres