buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 3 1
Hét 3 0
Ked 2 -1

Közeleg a Valentin-nap

Érzitek már a szeretetet? Ez biztosan azért van, mert közeleg a Bálint-nap (február 14), közismertebb nevén Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Van, aki alig várja, van, aki tudomást sem vesz róla, minden esetre jólesik egy ilyen kedves ünnep a hosszú hideg télben és persze nagyon jólesik szeretve lenni.

Az ünnep egy 3. században élt katolikus püspök, Szent Bálint (más néven Valentin) nevéhez fűződik, aki az akkori uralkodó szigorú szabályai ellenére (hogy a katonák ne nősüljenek) kiállt a szerelmesek mellett és titokban eskette össze őket. Így vált a fiatal jegyesek és szerelmesek védőszentjévé Valentin a 14. században Angliában és Franciaországban. Mára már meghódította az egész világot és a titkos, vagy vállalt szerelmek és a barátság, családi szeretet ünnepévé nőtte ki magát.

Magyarországon 1990 óta tartják számon és egyre többen lepik meg kedvesüket valamivel ezen a romantikus napon. Mi a Premier Outletnél különleges kedvezményekkel készülünk a jeles eseményre, így február 10 és 16 között Valentin-napi ajánlatokkal várjuk látógatóinkat. Alexandra könyvesboltunk például több száz romantikus regényre kínál 30% kedvezményt az outlet árból, míg a Helly Hansen-nél a szerelmespárok járhatnak jól, hiszen 10% kedvezményben részesülnek, amennyiben egy női és egy férfi terméket vásárolnak egyidejűleg. Samsonite üzletünk is romantikus hangulatba kerül, és minden piros terméket 20%-kal alacsonyabb áron fog kínálni ebben az időszakban, Budmil üzletünk pedig akár 70% kedvezményt biztosít az outlet árakból.

Ezekkel és még sok más kedvezménnyel várunk Titeket nagy szeretettel!

Lepd meg kedvesed, barátaid, családtagjaid, vagy magadat egy akciós darabbal idén Valentin-napon!

stone-artwork-326612.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres