bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
11
IIdőjárás előrejelzés
11 12 7
Hét 10 6
Ked 13 6
Sze 16 7
Csü 18 9
Pén 11 5
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Közeleg a Valentin-nap

Érzitek már a szeretetet? Ez biztosan azért van, mert közeleg a Bálint-nap (február 14), közismertebb nevén Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Van, aki alig várja, van, aki tudomást sem vesz róla, minden esetre jólesik egy ilyen kedves ünnep a hosszú hideg télben és persze nagyon jólesik szeretve lenni.

Az ünnep egy 3. században élt katolikus püspök, Szent Bálint (más néven Valentin) nevéhez fűződik, aki az akkori uralkodó szigorú szabályai ellenére (hogy a katonák ne nősüljenek) kiállt a szerelmesek mellett és titokban eskette össze őket. Így vált a fiatal jegyesek és szerelmesek védőszentjévé Valentin a 14. században Angliában és Franciaországban. Mára már meghódította az egész világot és a titkos, vagy vállalt szerelmek és a barátság, családi szeretet ünnepévé nőtte ki magát.

Magyarországon 1990 óta tartják számon és egyre többen lepik meg kedvesüket valamivel ezen a romantikus napon. Mi a Premier Outletnél különleges kedvezményekkel készülünk a jeles eseményre, így február 10 és 16 között Valentin-napi ajánlatokkal várjuk látógatóinkat. Alexandra könyvesboltunk például több száz romantikus regényre kínál 30% kedvezményt az outlet árból, míg a Helly Hansen-nél a szerelmespárok járhatnak jól, hiszen 10% kedvezményben részesülnek, amennyiben egy női és egy férfi terméket vásárolnak egyidejűleg. Samsonite üzletünk is romantikus hangulatba kerül, és minden piros terméket 20%-kal alacsonyabb áron fog kínálni ebben az időszakban, Budmil üzletünk pedig akár 70% kedvezményt biztosít az outlet árakból.

Ezekkel és még sok más kedvezménnyel várunk Titeket nagy szeretettel!

Lepd meg kedvesed, barátaid, családtagjaid, vagy magadat egy akciós darabbal idén Valentin-napon!

stone-artwork-326612.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres