bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
31
IIdőjárás előrejelzés
31 31 19
Vas 22 15
Hét 24 17
Ked 25 17
Sze 27 18
Csü 21 20
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Készülj a tavaszra!

Bár igazából (még) nem ütött be a tél, mi már elmondhatatlanul várjuk a tavaszt és mivel hamarosan hivatalosan is beköszönt, úgy gondoltuk, ideje összeszedni néhány pontban, hogyan tudod felkészíteni magad és természetesen ruhatáradat a szezonváltásra!

1.Leltárazz

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mielőtt bevásárolsz, nézd át a gardróbodat és állapítsd meg, mire van szükséged! A kevésbé hordott darabokat, vagy azokat, amik valami más miatt nem váltak be, felesleges tartogatnod, hiszen csak a helyet foglalják és bűntudatot fognak okozni, akárhányszor rájuk nézel! Ezeket gyűjtsd össze és adományozd vagy ajándékozd el őket, így valaki másnak még örömet is tudsz szerezni!

2.Hangolódj lélekben a tavaszra

Bár egy-egy hidegebb estén most még nehéz elképzelni, hogy nemsokára farmerdzsekiben fogunk mászkálni, mégis célszerű átgondolni, mit szoktunk ebben az időszakban hordani. Az elpakolt tavaszi darabokat érdemes előszedni és átnézni, felpróbálni és akár 1-1 szettet kigondolni, amit majd fel tudunk venni, ha beköszönt a jó idő.

3.Teremtsd meg a saját divatod!

Az év színe a klasszikus kék, ám ez nem jelenti azt, hogy kötelező lenne ebben az árnyalatban pompáznunk tetőtől talpig. A jól bevált pasztellek idén is kulcsszereplők, így nyugodtan meríthetünk belőlük inspirációt. A lényeg, hogy semmit ne erőszakoljunk magunkra, csak olyan színeket válasszunk, ami tényleg passzol a stílusunkhoz!

4.Az idő pénz: shoppingolj okosan!

Felesleges bejárni a várost 1-1 cipőért vagy ruhadarabért, ha mindent kényelmesen és kedvezményesen megvásárolhatsz egy helyen! Ráadásul most akár 80%-ot spórolhatsz, ha a Premier Outlet Vásárlási maratonja alatt szerzed be kedvenceid, március 6 és 8 között!

Ingyenes buszjáratainkkal a Nyugati térről és a Széna térről is kényelmesen eljuthattok hozzánk, és sietnetek sem kell, hiszen pénteken és szombaton hosszított nyitvatartással, este 10-ig tudtok shoppingolni!

shutterstock_653972251.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres