bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
30
IIdőjárás előrejelzés
30 31 19
Vas 22 15
Hét 24 17
Ked 25 17
Sze 27 18
Csü 21 20
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Imádjuk az őszt!

Lehet, hogy most többen felvontátok a szemöldökötöket, hiszen ki mondhat ilyet, miután búcsút intett egy fesztiválokkal, nyaralással, pihenéssel (remélhetőleg) eltöltött nyárnak?

Bizony mi is sajnáljuk, hogy lezárul lassan ez a forró évszak, de igyekszünk pozitívan tekinteni az előttünk álló időszakra és van is mit várni! Szeptember 6-án elstartol ismét a Vásárlási maraton a Premier outletben, ami bizony csak egyet jelenthet: shoppingolást! Ez az a bizonyos hétvége, amikor akár 80%-kal tudjátok beszerezni a kabátokat, cipőket, és igazából bármit, amire szükségetek lehet a szezonra.

És hogy hogyan tudtok gyorsan és kényelmesen eljutni hozzánk? Természetesen az ingyenes buszokkal, melyek a Nyugati térről egyenesen a Premier Outlet főbejáratához hoznak és egy hosszú, átshoppingolt nap után ingyenesen vissza is visznek.

Azt sem szeretnénk, ha nem jutna idő körbejárni az üzleteket, vagy harmadszor is visszamenni felpróbálni azt a bizonyos magassarkú szandált, amire ugyan most nincs szükség, de hát ennyiért…! Ezért hosszított nyitvatartással, pénteken és szombaton este 10 óráig várunk benneteket nagy szeretettel!

Tippjeink:

Készüljetek bicepsszel, hogy elbírjátok a szatyrokat!

Ha megláttok egy szuper darabot, legyen az ruha, cipő, táska, vagy sportszer, csapjatok le rá, hogy semmiképpen ne érjen csalódás!

Gyertek bátran a családdal, bartokkal és a kutyusokat se hagyjátok otthon, hiszen kutyabarát center vagyunk!

És a legfontosabb: érezzétek jól magatokat! Kellemes shoppingolást!

3.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres