bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
12
IIdőjárás előrejelzés
12 11 7
Hét 10 6
Ked 13 6
Sze 16 7
Csü 18 9
Pén 12 5
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Imádjuk az őszt!

Lehet, hogy most többen felvontátok a szemöldökötöket, hiszen ki mondhat ilyet, miután búcsút intett egy fesztiválokkal, nyaralással, pihenéssel (remélhetőleg) eltöltött nyárnak?

Bizony mi is sajnáljuk, hogy lezárul lassan ez a forró évszak, de igyekszünk pozitívan tekinteni az előttünk álló időszakra és van is mit várni! Szeptember 6-án elstartol ismét a Vásárlási maraton a Premier outletben, ami bizony csak egyet jelenthet: shoppingolást! Ez az a bizonyos hétvége, amikor akár 80%-kal tudjátok beszerezni a kabátokat, cipőket, és igazából bármit, amire szükségetek lehet a szezonra.

És hogy hogyan tudtok gyorsan és kényelmesen eljutni hozzánk? Természetesen az ingyenes buszokkal, melyek a Nyugati térről egyenesen a Premier Outlet főbejáratához hoznak és egy hosszú, átshoppingolt nap után ingyenesen vissza is visznek.

Azt sem szeretnénk, ha nem jutna idő körbejárni az üzleteket, vagy harmadszor is visszamenni felpróbálni azt a bizonyos magassarkú szandált, amire ugyan most nincs szükség, de hát ennyiért…! Ezért hosszított nyitvatartással, pénteken és szombaton este 10 óráig várunk benneteket nagy szeretettel!

Tippjeink:

Készüljetek bicepsszel, hogy elbírjátok a szatyrokat!

Ha megláttok egy szuper darabot, legyen az ruha, cipő, táska, vagy sportszer, csapjatok le rá, hogy semmiképpen ne érjen csalódás!

Gyertek bátran a családdal, bartokkal és a kutyusokat se hagyjátok otthon, hiszen kutyabarát center vagyunk!

És a legfontosabb: érezzétek jól magatokat! Kellemes shoppingolást!

3.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres