buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
6
6 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Imádjuk az őszt!

Lehet, hogy most többen felvontátok a szemöldökötöket, hiszen ki mondhat ilyet, miután búcsút intett egy fesztiválokkal, nyaralással, pihenéssel (remélhetőleg) eltöltött nyárnak?

Bizony mi is sajnáljuk, hogy lezárul lassan ez a forró évszak, de igyekszünk pozitívan tekinteni az előttünk álló időszakra és van is mit várni! Szeptember 6-án elstartol ismét a Vásárlási maraton a Premier outletben, ami bizony csak egyet jelenthet: shoppingolást! Ez az a bizonyos hétvége, amikor akár 80%-kal tudjátok beszerezni a kabátokat, cipőket, és igazából bármit, amire szükségetek lehet a szezonra.

És hogy hogyan tudtok gyorsan és kényelmesen eljutni hozzánk? Természetesen az ingyenes buszokkal, melyek a Nyugati térről egyenesen a Premier Outlet főbejáratához hoznak és egy hosszú, átshoppingolt nap után ingyenesen vissza is visznek.

Azt sem szeretnénk, ha nem jutna idő körbejárni az üzleteket, vagy harmadszor is visszamenni felpróbálni azt a bizonyos magassarkú szandált, amire ugyan most nincs szükség, de hát ennyiért…! Ezért hosszított nyitvatartással, pénteken és szombaton este 10 óráig várunk benneteket nagy szeretettel!

Tippjeink:

Készüljetek bicepsszel, hogy elbírjátok a szatyrokat!

Ha megláttok egy szuper darabot, legyen az ruha, cipő, táska, vagy sportszer, csapjatok le rá, hogy semmiképpen ne érjen csalódás!

Gyertek bátran a családdal, bartokkal és a kutyusokat se hagyjátok otthon, hiszen kutyabarát center vagyunk!

És a legfontosabb: érezzétek jól magatokat! Kellemes shoppingolást!

3.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres