buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
7 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Hogyan készülj az őszre?

Eddig nem nagyon panaszkodhattunk az időre, a hideg őszi napok azonban rohamosan közelednek, ezért célszerű felkészülten várni őket. És hogy hogyan is tudsz praktikusan ráhangolódni az új szezonra? Ezt gyűjtöttük most össze néhány pontban.

1. Gardróbürítés

Szánj rá egy teljes napot erre a programpontra, hiszen csak így tudod alaposan és tudatosan átnézni, mire lesz szükséged és mire nem. A nyári darabjaidat pakold el, tedd félre, és vedd elő az őszi ruháidat! Válogasd át, melyik darabok passzolnak még, melyek tetszenek, és melyikek azok, amiket eladományozol!

2. Gondolkodj szettekben

Az előző pont után remélhetőleg kellő mennyiségű hely szabadult fel az új darabokra, ezért most érdemes átgondolnod, mikre lesz szükséged! Azt tanácsoljuk, gondolkodj szettekben, vagyis törekedj arra, hogy darabjaid jól párosíthatóak, variálhatóak legyenek és a te életviteledhez mindenképp megfeleljenek! Másra lesz szükséged, ha 9-től 5-ig az irodában ülsz és megbeszélésekre jársz, mint ha időd nagy részét magadnak osztod be a munka és a háztartás között.

3. Színek és trendek

Az ősz trendszínei idén is a mustársárga, drapp és barna, illetve a szürke, bordó és fekete. Ezekkel igazán sosem lőhetsz mellé! Természetesen válogathatsz szélesebb színskáláról is, a lényeg, hogy az összhatás harmonikus legyen!

4. Őrizd meg a stílusod

Mindenképp maradj hű önmagadhoz és az általános stílusodhoz, ha vásárolsz! Nem mindenkinek fog ugyanaz a nadrág, cipő, vagy kabát jólállni ezért ne erőltesd, ha a kinézett darab nagyon nem „te vagy”! Ha kényelmetlenül érzed magad a ruhádban, az elsőre feltűnik mindenkinek, mint ahogy az is, ha kényelmesen és magabiztosan jársz az öltözékedben.

5. Ne fuss felesleges köröket!

Az idő drága dolog, ezért felesleges rengeteg butikot végig járnod, míg beszerzed a ruhatárad! Gyere el a Premier Outletbe, ahol mindent megtalálsz egyszerre, pénztárca-barát módon! Vásárolj be az egész családnak akár egy nap alatt és tudd le a gondját a ruhatárad felfrissítésének!
 

Az aktuális kedvezményeinkért és legújabb üzleteinkért pedig regisztrálj ingyenesen a Premier Outlet VIP Club-ba, és értesülj híreinkről elsőként!

Készülj az őszre! Világmárkák 30-70% kedvezménnyel!

IMG_0585.png

Kívánságlista

A kívánságlista üres