buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
6
6 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Mint már olvashattátok korábbi írásunkból, a farmer igen nagy múltra tekint vissza és joggal trónbitorlója a mai trendeknek is. És hogy mit válassz ebből a nagyszerű irányzatból? Mi az, ami a leginkább ki fogja emelni a stílusodat? Nézzük meg együtt!

 

Klasszikus farmernadrág

Kezdjük is a legelején. Egy igazi klasszikus farmerre mindenkinek szüksége van. Ez az a darab, ami általában közép- vagy indigókék, egyenes, vagy slim-cut, tehát a test vonalát követi, nem túl csípő, nem túl magas. Egy ilyen darabbal nem igazán tudsz mellé lőni, hiszen gyakorlatilag a bálokon és elegáns rendezvényeken kívül mindenhová el lehet sütni. Hordhatod sportcipővel és pulcsival, a hétvégi kiránduláshoz, de egy magassarkúval és elegáns blézerrel egy üzleti megbeszélésen is megállja a helyét.

 

Koptatott/szaggatott farmer

A második típusú nadrág, amit hoztunk nektek, inkább divat-darabnak mondható, ugyanis egy sokkal lezserebb stílusról van szó. Azt ajánljuk, próbáld ki, mi illik a legjobban a stílusodhoz, ne erőltesd magadra a trendet! Van, hogy egy-két apróbb koptatás már vagány külsőt kölcsönöz, míg más bőven el tudja hordani a térdnél teljesen lyukas farmernadrágokat is.

 

A trapéz és a bőszárú

Nem gondoltuk volna, mégis visszatértek! A hetvenes évekből ismert trapéz fazon ismét hódít, egyre többet fogtok látni az üzletek polcain. Ne irtózzatok a gondolattól, próbáljátok ki ti is a trendet! Akár szűkebb felsőrésszel, akár ténylegesen a hippi-korszakot idéző bő hosszúujjúval, a trapéz pont annyi bohémitást fog csempészni a szettetekbe, ami jól mutat.

 

Hímzett és nőies nadrágok

Bizony a farmergyártók is ügyelnek, hogy mindenki igényei ki legyenek elégítve, ezért piacra dobták a nőies hímzett darabokat. Egy csinos kis virág a farzseben, vagy egy hosszanti irányban a nadrág szárán végigfutó motívum romantikus hatást kölcsönöz az outfitünknek. Ami pedig szintén izgalmas, azok a gyöngyös farmerek, amik nagyjából egy éve jöttek be a köztudatba. Ezeket a nadrágokat kombinálhatjátok blézerrel, vagy blúzzal, igazán feminin megjelenést fognak biztosítani viselőjüknek.

 

Kantáros

A kertész-stílus nem csak a homokozóba való! A kantáros farmerek már hosszú és rövid formában is megjelentek, így felkészülve minden évszakra. Ősszel egy puha pulóverrel, garbóval trendi szettek állíthatunk össze velük. Hozzáadott értéket képvisel még, hogy a kantáros nadrágok (többnyire) takarják a derekat, ezzel plusz védelmet biztosítva a hideg időjárás ellen.

Szerezd be Te is kedvenc farmered a Farmernapok és őszi shopping keretében október 5. és 13. között, akár 70% kedvezménnyel!

8.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres