bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
12
IIdőjárás előrejelzés
12 11 7
Hét 10 6
Ked 13 6
Sze 16 7
Csü 18 9
Pén 12 5
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Az adventi időszak egyet jelent a várakozással és a készülődéssel, jelentése: eljövetel.

Nagyjából az 5. század óta jegyzik és ünneplik, azt az időszakot jelenti, amely karácsony előtt négy héttel veszi kezdetét. Vasárnaponként mindig eggyel több gyertya gyúlik a koszorún, jelezve a fényesség közeledtét. Ilyenkor elkezdjük a készülődést, beszerezzük az ünnephez a legszükségesebbeket és igyekszünk olyan ajándékokat vásárolni, amikkel mosolyt csalhatunk a szeretteink arcára.

Ez persze a mai világban rengeteg időt és fáradságot jelent, illetve nem utolsósorban anyagi terhet. Idén is segítünk, hiszen a Premier Outlet karácsonyig is hihetetlen kedvezményekkel, széles választékkal és igazi mesebeli karácsonyi hangulattal várja látogatóit!

Ha tehát van egy szabad napod vagy délutánod, látogass el hozzánk és szerezd be a meglepetéseket egy helyen, biztonságos környezetben az egész család számára!

 

POB_XMAS2020_entrance.png

Kívánságlista

A kívánságlista üres