buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
6
6 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Az adventi időszak egyet jelent a várakozással és a készülődéssel, jelentése: eljövetel.

Nagyjából az 5. század óta jegyzik és ünneplik, azt az időszakot jelenti, amely karácsony előtt négy héttel veszi kezdetét. Vasárnaponként mindig eggyel több gyertya gyúlik a koszorún, jelezve a fényesség közeledtét. Ilyenkor elkezdjük a készülődést, beszerezzük az ünnephez a legszükségesebbeket és igyekszünk olyan ajándékokat vásárolni, amikkel mosolyt csalhatunk a szeretteink arcára.

Ez persze a mai világban rengeteg időt és fáradságot jelent, illetve nem utolsósorban anyagi terhet. Idén is segítünk, hiszen a Premier Outlet karácsonyig is hihetetlen kedvezményekkel, széles választékkal és igazi mesebeli karácsonyi hangulattal várja látogatóit!

Ha tehát van egy szabad napod vagy délutánod, látogass el hozzánk és szerezd be a meglepetéseket egy helyen, biztonságos környezetben az egész család számára!

 

POB_XMAS2020_entrance.png

Kívánságlista

A kívánságlista üres