bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
32
IIdőjárás előrejelzés
32 32 19
Vas 22 15
Hét 24 17
Ked 25 17
Sze 27 18
Csü 21 20
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

A legfrissebb trendek kedvezményesen

Már hetek óta dübörög a „Black Friday” láz, de nem mindenki tudja, hogy az „igazi”, vagyis az amerikai Black Friday idén november 29-re esik. Ez mindig a Hálaadás napját követő péntek, amikoris az üzletek óriási kedvezmények keretében árusítják ki készleteiket az ünnepek előtt. Sokak szerint a fekete péntek nagyobb akciókkal csábít, mint a szezon végi leértékelések.

Magyarországon már néhány éve elterjedt ez a (főleg) kereskedelmi szempontból lényeges ünnep, ugyanis ki ne akarná megvásárolni szeretteinek a fa alá valót sokkal kedvezményesebben, mint hetekkel korábban? Amellett persze a szezonális darabokat, téli ruhákat, cipőket, kiegészítőket is be lehet szerezni ebben az időszakban az eredeti ár töredékéért.

A Premier Outlet idén november 29. és december 1. közöttre időzíti Black Friday akcióját, hogy bőven legyen idő a válogatásra és shoppingolásra. Legyen szó egy elegáns cipőről a karácsonyi partyra, melyre most 20% kedvezmény lesz a Kazar üzletünkben, egy izgalmas regényről az Alexandra üzletből 30%-kal kevesebbért, melyet nyugodtan olvashatunk a karácsonyfa mellett, vagy egy csábító fehérneműről, aminek árából szintén levonásra kerül 30% a Triumph üzletében, üzleteink fantasztikus ajánlatokkal várják a látogatókat!

Közben ne feledkezz meg a feltöltődésről sem: egy finom ebéd, vagy vacsora, egy csésze forró kávé és a gyönyörű karácsonyi dekoráció felejthetetlen élménnyé teszik a vásárlást.

cikk_kep.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres