bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
12
IIdőjárás előrejelzés
12 12 7
Hét 10 6
Ked 13 6
Sze 16 7
Csü 18 9
Pén 11 5
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

A legfrissebb trendek kedvezményesen

Már hetek óta dübörög a „Black Friday” láz, de nem mindenki tudja, hogy az „igazi”, vagyis az amerikai Black Friday idén november 29-re esik. Ez mindig a Hálaadás napját követő péntek, amikoris az üzletek óriási kedvezmények keretében árusítják ki készleteiket az ünnepek előtt. Sokak szerint a fekete péntek nagyobb akciókkal csábít, mint a szezon végi leértékelések.

Magyarországon már néhány éve elterjedt ez a (főleg) kereskedelmi szempontból lényeges ünnep, ugyanis ki ne akarná megvásárolni szeretteinek a fa alá valót sokkal kedvezményesebben, mint hetekkel korábban? Amellett persze a szezonális darabokat, téli ruhákat, cipőket, kiegészítőket is be lehet szerezni ebben az időszakban az eredeti ár töredékéért.

A Premier Outlet idén november 29. és december 1. közöttre időzíti Black Friday akcióját, hogy bőven legyen idő a válogatásra és shoppingolásra. Legyen szó egy elegáns cipőről a karácsonyi partyra, melyre most 20% kedvezmény lesz a Kazar üzletünkben, egy izgalmas regényről az Alexandra üzletből 30%-kal kevesebbért, melyet nyugodtan olvashatunk a karácsonyfa mellett, vagy egy csábító fehérneműről, aminek árából szintén levonásra kerül 30% a Triumph üzletében, üzleteink fantasztikus ajánlatokkal várják a látogatókat!

Közben ne feledkezz meg a feltöltődésről sem: egy finom ebéd, vagy vacsora, egy csésze forró kávé és a gyönyörű karácsonyi dekoráció felejthetetlen élménnyé teszik a vásárlást.

cikk_kep.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres