buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
11
IIdőjárás előrejelzés
11 14 6
Ked 15 9
Sze 16 10
Csü 18 12
Pén 16 12
Szo 11 10
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
POB_2021_SummerSale_Insta_1080x1080px.jpg

Nyár van, nyár

Emlékeztek, amikor az utcán nagykabátban fagyoskodva arról álmodoztunk, hogy majd eljön idén is a nap, amikor kabát nélkül, szandálban tudunk reggel útra kelni és az egyetlen, amit magunkkal viszünk a napszemüvegünk?

Ezért sportolj rendszeresen!

Az elmúlt időszakban az egészség különleges fókuszt kapott, így mindenképp fontosnak tartjuk, hogy ejtsünk néhány szót az egészséges életmódról.

running-track-1201014_1920.jpg
shutterstock_195719312.jpg

Teraszaink megnyitottak

Kávézz a napsütésben vagy töltsd újra az energiáidat egy kis finomsággal a Premier Outlet éttermeinek és kávézóinak teraszain!

Valentin-napi készülődés

Február elején minden évben elárasztják a szívecskék és pink-piros dekorációk az üzletek kirakatait, hiszen közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe

Fokep-valentin.jpg
Cover_foto.png

Új év, új stílus

Köszöntsd a 2021-es évet divatos új darabokkal a Premier Outlet üzleteiből akár 70% kedvezménnyel az árzuhanás ideje alatt, egészen február 28-ig! Ha nem vagy biztos benne, mit szerezz be, mi lesz igazán mutatós idén, akkor mindenképp olvass tovább!

Adventi várakozás

Az adventi időszak egyet jelent a várakozással és a készülődéssel, jelentése: eljövetel. Nagyjából az 5. század óta jegyzik és ünneplik, amely azt az időszakot jelenti, amely karácsony előtt négy héttel veszi kezdetét. 

christmas-balls-2995437_1920.jpg
people-2563491_1920.jpg

Őszi kulcsdarabok

Közeleg a tél és egyre közelebb kerülnek a fagyosabb napok, de ez nem kell, hogy az öltözködésünk és stílusunk kárára menjen! Összegyűjtöttük, mely darabokkal tudod feldobni a gardróbod novemberben!

 

Halloween – az amerikai tradíció már itthon is divat

Kifaragott töklámpások, boszorkányok pókok és csontvázak. Ezzel lehetne leginkább jellemezni a Halloweent, az év legborzongatóbb ünnepét. 

pumpkin-2327488_1920.jpg
jeans-1751_640.jpg

Mindig divatban: a farmer

Nincs olyan, de legalábbis nehéz elképzelni, ha van, akinek a szekrénye ne rejtene legalább egy farmert nadrág, ing vagy dzseki formájában. Hiszen ez a klasszikus nagyszüleink kora óta velünk van és bár a forma és szabás mindig változik, az anyag, az örök kedvenc mindig ugyanaz.

 

Készülj a tavaszra!

Bár igazából (még) nem ütött be a tél, mi már elmondhatatlanul várjuk a tavaszt és mivel hamarosan hivatalosan is beköszönt, úgy gondoltuk, ideje összeszedni néhány pontban, hogyan tudod felkészíteni magad és természetesen ruhatáradat a szezonváltásra!

OLVASD EL
FOKEP.jpg
POB_2020_Marcius_VM_Insta_1080x1080px.jpg

Tavaszi gardróbfrissítés

Közeledik a tavasz és a jó idő, világosabbak a nappalok és valahogy mi is egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Az üzletek kínálatában a hosszú, nehéz téli ruházat helyét átveszik a pasztell színű kisdzsekik, a mintás kiegészítők és a lazább nyáriasabb ruhák, bokát szabadon hagyó nadrágok.

Közeleg a Valentin-nap

Érzitek már a szeretetet? Ez biztosan azért van, mert közeleg a Bálint-nap (február 14), közismertebb nevén Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Van, aki alig várja, van, aki tudomást sem vesz róla, minden esetre jólesik egy ilyen kedves ünnep a hosszú hideg télben és persze nagyon jólesik szeretve lenni.

Cover-foto.jpg
happy-4488274_1920.jpg

Mit hoz nekünk 2020?

Nem csak új évet, de új évtizedet is köszönthetünk idén szilveszterkor. Mit búcsúztatunk és mit várhatunk az új érától? Ezt szedtük most össze nektek.

Téli árzuhanás a Premier Outletben

Az ünnepek végeztével és az újévi fogadalmak megkötésével friss erővel ugorhatunk bele a dolgok körforgásába. Itt az idő, hogy megújuljunk, beszerezzük a hőn áhított ruhadarabokat és sporteszközöket az újrakezdéshez és esetleg beváltsuk a karácsonyra kapott utalványokat.

POB_2019_winter_SALE_PR_768x432px.jpg
pob.lecso.jpg

Ízkavalkád a Premier Outletben

Hamarosan mozdulni sem tudtok majd a karácsonyi vacsorához felszolgált hagyományos fogásoktól, a legendás töltött káposztától, a sűrű halászlétől, a különféle módon elkészített sült húsoktól és rántott halaktól.

Karácsony a Föld körül

Már csak néhány nap van Szentestéig, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük nektek hogyan ünneplik a karácsonyt a világ körül.

 

christmas-tree-1149619_1920.jpg
advent-3883171_1920.jpg

Adventi készülődés

Már elkezdtek egymás után égni a gyertyák az adventi koszorún, végérvényesen kezdetét vette a visszaszámlálás karácsonyig és az év végéig. Az adventet nagyjából az 5. század óta jegyzik és ünneplik, amely azt az időszakot jelenti, amely karácsony előtt négy héttel veszi kezdetét.

A legfrissebb trendek kedvezményesen

Már hetek óta dübörög a „Black Friday” láz, de nem mindenki tudja, hogy az „igazi”, vagyis az amerikai Black Friday idén november 29-re esik.

Cover_kep.jpg
black-friday-2925476_1920.jpg

Mi is az a Black Friday?

Az elmúlt években Magyarországon is szárnyra kapott, sőt, hihetetlen magasságokban szárnyal a „Black Friday”, vagyis a fekete péntek, ami a kuponvadászok és kedvezmény őrültek nagybetűs ünnepe. 

Halloween

Évről évre egyre jobban gyűrűzik be Magyarországra is a Halloween „ünnepe”, mely minden év október 31-re esik. De honnan is ered ez a hagyomány? Ennek jártunk most picit utána.

pumpkins-2871265_1920.jpg
girl-691712_1920_v2.jpg

Minden, ami farmer

A farmer szó hallatán legtöbbünknek a klasszikus farmernadrág jut eszébe. Az azonban, hogy farmert viselünk, manapság már bármilyen formában lehetséges. 

Farmer trendek idén ősszel

A farmer igen nagy múltra tekint vissza és joggal trónbitorlója a mai trendeknek is. És hogy mit válassz ebből a nagyszerű irányzatból?

girl-983969_1920_v2.jpg
jeans-2979818_1920.jpg

A farmer, az örök kedvenc

A farmernadrág örök és halhatatlan, gyakorlatilag nincs olyan ember a világon, akinek legalább egy ne lenne a ruhatárában.

Hogyan készülj az őszre?

Készülj az őszre! Világmárkák 30-70% kedvezménnyel!

fashion-605508_1920.jpg
_V2.jpg

Őszi megújulás a Premier Outlettel

Eggyel közelebb kerültünk az őszhöz, eggyel közelebb kerültünk azokhoz a hűvös, esős napokhoz és sötét reggelekhez/délutánokhoz. Azonban egy percre sem érdemes csüggedni!

Imádjuk az őszt!

Bizony mi is sajnáljuk, hogy lezárul lassan ez a forró évszak, de igyekszünk pozitívan tekinteni az előttünk álló időszakra és van is mit várni! 

71FA_pyt-RL._SX700_v.jpg
cikk.png

Vissza az irodába a Premier Outlettel

A hosszú, forrósággal és hűsítő záporokkal teli nyárból ideje lassan visszatérnünk az irodába, ugyanis nemcsak a tanév, de bizonyos értelemben a munkaév is újra kezdődik szeptemberben.

Vissza az iskolába a Premier Outlettel

Hamarosan újra becsöngetnek, elkezdődik az iskola, de ki mondta, hogy a kis- és nagyiskolások nem kezdhetik megújulva a tanévet?

 

adult-business-meeting-business-people-1438072_02.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres