buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
35
35 35 29
Pén 37 21
Szo 32 17
Vas 33 21
Hét 36 23
Ked 32 25
Fokep.jpeg

A Starbucks és a fenntarthatóság

A Starbucks elköteleződése, hogy kávéi 100%-át etikus úton szerezze be. Ez azt jelenti, hogy nem csak az etikus termelésre figyelünk, hanem az etikus beszerzésre is.

Nyiss a tavaszra!

A naptár már tavaszt mutat és hamarosan az időjárás is csatlakozik hozzá, ezért úgy gondoltuk, ideje összeszedni néhány pontban, hogyan tudod felkészíteni magad és természetesen ruhatáradat a szezonváltásra!

fokep-blog.jpg
fokep.jpg

Téli bőrápolás

Ugyan már régebben magunk mögött hagytuk a nyarat, a tél és a hideg időjárás egy darabig még biztosan velünk marad. Ezért is fontos ebben az időszakban kiemelten odafigyelni bőrünk ápolására.

Kívánságlista

A kívánságlista üres