buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
6
6 6 5
Pén 5 1
Szo 3 0
Vas 2 1
Hét 3 1
Ked 2 0

Black Friday kedvezmények

Dübörög a „Black Friday” láz, de nem mindenki tudja, hogy az „igazi”, vagyis az amerikai Black Friday idén november 26-ra esik. Ez mindig a Hálaadás napját követő péntek, amikoris az üzletek óriási kedvezmények keretében árusítják ki készleteiket az ünnepek előtt. Sokak szerint a fekete péntek nagyobb akciókkal csábít, mint a szezon végi leértékelések.

Magyarországon már néhány éve elterjedt ez a (főleg) kereskedelmi szempontból lényeges ünnep, ugyanis ki ne akarná megvásárolni szeretteinek a fa alá valót sokkal kedvezményesebben, mint hetekkel korábban? Amellett persze a szezonális darabokat, téli ruhákat, cipőket, kiegészítőket is be lehet szerezni ebben az időszakban az eredeti ár töredékéért.

A Premier Outlet idén november 24 és 28. közöttre időzíti Black Friday akcióját, hogy bőven legyen idő a válogatásra és shoppingolásra. Ha pedig Black Friday, ne feledd, hogy a fekete darabok fontos alapját képezhetik gardróbodnak is!

Kívánságlista

A kívánságlista üres