buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
6
6 6 5
Csü 7 3
Pén 6 3
Szo 6 4
Vas 7 3
Hét 6 4

Őszi kulcsdarabok

 

1. Egy csinos szövetkabát

Magazinok oldalain évről évre visszaköszönnek a klasszikus (vagy épp modernebb szabású) szövetkabátok. Egy csinos szövetkabáttal ugyanis egy sportosabb, farmeres szettet is könnyedén elegánssá tudsz varázsolni! A klasszikus feketével nem lehet mellé lőni, de a világosabb árnyalatok kedvelőinek is bőven van választék a bézs és szürke megannyi variációja közül. Ügyelj arra, hogy a darab hossza megfelelő legyen a testalkatodhoz! Alacsonyabbaknak inkább a rövidebb fazonok, míg magasoknak a térdig, vagy akár térd alá érő szabások az ideálisak!

 

2. A jolly joker csizma

Ideális esetben persze jó, ha ruhatárunkban fellelhetők a hosszúszárú és a boka fazonú csizmák is. Ha viszont egy kulcsdarabról beszélünk, akkor idén legyen az egy Chelsea stílusú bokacsizma, vagy egy vagány fekete bakancs, akár szegecsekkel díszítve. A lényeg a kényelem és a praktikum, illetve az, hogy ne fázzunk benne. Béleletlen csizmákat egy thermo talpbetéttel téliesíthetjük legegyszerűbben.

 

3. Kötöttek

Ahogy közeleg a tél, előkerülnek a puha kötöttem a szekrény mélyéről. Idén ugyanúgy, mint tavaly, a nagykötésű pulóverek és kardigánok a legnépszerűbbek, hiszen fantasztikusan hasznosak a fagyos mindennapokban. Merj színekhez nyúlni, hiszen egy feltűnő árnyalat a hangulatodat is feldobja a szürke időben!

 

4. Puha sálak

Fontos, hogy télen ne feledkezz meg a nyakad védelméről sem. Szetted kiegészítéseként válassz óriás sálat vagy kendőt, duplán megkötve! Célszerű olyat választani, ami a leggyakrabban hordott kabátjaidhoz passzol, így könnyedén váltogathatod azokat. Idén ősszel is divat a kockás, és a tyúklábminta, így ezekkel biztosan nem tudsz hibába esni.

 

Az idő drága dolog, ezért felesleges rengeteg butikot végig járnod, míg beszerzed ruhatárad kulcsdarabjait! Gyere el a Premier Outletbe, ahol mindent megtalálsz egyszerre, pénztárca-barát módon! Folyamatosan frissülő ajánlatainkért pedig látogass el a www.premieroutlet.hu oldalra!

Kívánságlista

A kívánságlista üres