buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
4
4 7 3
Vas 7 4
Hét 6 3
Ked 6 3
Sze 8 5
Csü 5 4

Nyiss a tavaszra!

A naptár már tavaszt mutat és hamarosan az időjárás is csatlakozik hozzá, ezért úgy gondoltuk, ideje összeszedni néhány pontban, hogyan tudod felkészíteni magad és természetesen ruhatáradat a szezonváltásra!

1.Leltárazz

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mielőtt bevásárolsz, nézd át a gardróbodat és állapítsd meg, mire van szükséged! A kevésbé hordott darabokat, vagy azokat, amik valami más miatt nem váltak be, felesleges tartogatnod, hiszen csak a helyet foglalják és bűntudatot fognak okozni, akárhányszor rájuk nézel! Ezeket gyűjtsd össze és adományozd vagy ajándékozd el őket, így valaki másnak még örömet is tudsz szerezni!

2.Hangolódj lélekben a tavaszra

Bár egy-egy hidegebb estén most még nehéz elképzelni, hogy nemsokára farmerdzsekiben fogunk mászkálni, mégis célszerű átgondolni, mit szoktunk ebben az időszakban hordani. Az elpakolt tavaszi darabokat érdemes előszedni és átnézni, felpróbálni és akár 1-1 szettet kigondolni, amit majd fel tudunk venni, ha beköszönt a jó idő.

3.Teremtsd meg a saját divatod!

Az év színe a klasszikus kék, ám ez nem jelenti azt, hogy kötelező lenne ebben az árnyalatban pompáznunk tetőtől talpig. A jól bevált pasztellek idén is kulcsszereplők, így nyugodtan meríthetünk belőlük inspirációt. A lényeg, hogy semmit ne erőszakoljunk magunkra, csak olyan színeket válasszunk, ami tényleg passzol a stílusunkhoz!

4.Az idő pénz: shoppingolj okosan!

A Premier Outletben most akár 70%-os kedvezménnyel tudod beszerezni a tavaszi kulcsdarabokat!

nw_POBP_2022jan_photo_48.jpg

Kívánságlista

A kívánságlista üres