buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
28
28 27 21
Pén 27 18
Szo 22 14
Vas 22 14
Hét 22 15
Ked 19 17

Ezért sportolj rendszeresen!

Az elmúlt időszakban az egészség különleges fókuszt kapott, így mindenképp fontosnak tartjuk, hogy ejtsünk néhány szót az egészséges életmódról.

A sport és ez egészséges életmód kifejezések mára szinte egybeforrtak, ami nem véletlen. Amellett, hogy rengeteg jótékony hatása van a szervezetre, szórakozásra, képességek fejlesztésére is tökéletesen alkalmas. A történelemben már az ókori görögöknél is beszélhetünk sportról, gondoljunk az olimpiai játékokra vagy akár az ökölvívásra. Azóta elfogadott tény lett a testmozgás szükségessége, melyet kötelező szinten már az iskolákban is bevezettek a tanrendbe.

A rendszeres mozgás javítja a keringést, boldogsághormont termel, hatásos a szorongás és depresszió ellen is. A tevékenység közben jelentkező izzadás tisztítja a testet a méreganyagoktól, emellett nő a tüdőkapacitás és a szív teljesítőképessége.

A rendszeresen űzött nem túl megerőltető sport (heti kb. 4 alkalommal fél óra) javítja az izomzat állapotát és segít a testtömeg csökkentésében, így elengedhetetlen a különböző fogyókúrás étrendek mellett. Nagyon fontos a bemelegítés, a mértékletesség és a sport utáni nyújtás is, ezért célszerű szakember segítségét kérni a kezdetekhez.

Természetesen az sem mindegy, milyen ruházatban végezzük az edzést. Kültéri sport esetén fontos, hogy évszaknak megfelelő legyen. Ehhez a különböző márkák kínálatában már megtalálhatók olyan speciális anyagból készült darabok, melyek könnyen száradnak, és egyenletesen tartják a testhőmérsékletet.

Elengedhetetlen a megfelelő méret és szabás, hogy kényelmesen tudjunk mozogni, mégse korlátozzon bennünket bizonyos gyakorlatokban. Sportágtól függően válasszunk cipőt is, ami tartja a lábunkat, rugalmas és jó anyagból készült. Itt érdemes egy minőségi darabba befektetnünk.

Edzéshez mindig legyen nálunk törölköző és folyadék egy könnyen hordozható kulacsban. Ne felejtsük el a sportoláshoz levenni az ékszereket, hiszen azok könnyen beleakadhatnak a ruházatunkba, vagy a használt eszközökbe, ezzel sérülést okozva!

A megfelelő edzőruházat beszerzéséhez irány a Premier Outlet Sportnapok május 6 és 14 között, ahol minden szükséges darabot megtalálhatsz akár 70% kedvezménnyel!

Kívánságlista

A kívánságlista üres