bus car check-small check chevron-down-small chevron-down chevron-large chevron-left chevron-right chevron-small chevron-up-circle circle-arrow clock close-small close cloud-light cloud-rain cloud-snow cloud crown delete-small download-small facebook gift-cards globe googleplus heart-filled heart instagram map-compass map-marker menu minus-small people plus-medium plus-small rain search service-airplane service-baby-care service-camera service-car service-cash-machine service-charging service-coffee service-e-auto service-eat service-first-aid service-ice-cream service-info service-kids-buggy service-kids-playground service-lockers service-parking service-phone service-shopper service-shuttle-bus service-suitcase service-train service-wardrobe service-wc-men service-wc-wheelchair service-wc-women-men service-wc-women service-wheelchair service-wifi shopping-taxi snow sun-cloud-light sun-cloud-rain sun-cloud sun tax-free TAX FREE Shopping tickets train trash-medium twitter vimeo wishlist-facebook wishlist-googleplus wishlist-twitter wishlist-whatsapp youtube zoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
18
Forecast today
18 18 12
Thu 15 12
Fri 13 9
Sat 15 10
Sun 14 9
Open today 10:00 - 20:00 Closed Today

Halloween – az amerikai tradíció már itthon is divat

Kifaragott töklámpások, boszorkányok pókok és csontvázak. Ezzel lehetne leginkább jellemezni a Halloweent, az év legborzongatóbb ünnepét. 

pumpkin-2327488_1920.jpg
jeans-1751_640.jpg

Mindig divatban: a farmer

Nincs olyan, de legalábbis nehéz elképzelni, ha van, akinek a szekrénye ne rejtene legalább egy farmert nadrág, ing vagy dzseki formájában. Hiszen ez a klasszikus nagyszüleink kora óta velünk van és bár a forma és szabás mindig változik, az anyag, az örök kedvenc mindig ugyanaz.

 

Készülj a tavaszra!

Bár igazából (még) nem ütött be a tél, mi már elmondhatatlanul várjuk a tavaszt és mivel hamarosan hivatalosan is beköszönt, úgy gondoltuk, ideje összeszedni néhány pontban, hogyan tudod felkészíteni magad és természetesen ruhatáradat a szezonváltásra!

OLVASD EL
FOKEP.jpg
POB_2020_Marcius_VM_Insta_1080x1080px.jpg

Tavaszi gardróbfrissítés

Közeledik a tavasz és a jó idő, világosabbak a nappalok és valahogy mi is egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Az üzletek kínálatában a hosszú, nehéz téli ruházat helyét átveszik a pasztell színű kisdzsekik, a mintás kiegészítők és a lazább nyáriasabb ruhák, bokát szabadon hagyó nadrágok.

Közeleg a Valentin-nap

Érzitek már a szeretetet? Ez biztosan azért van, mert közeleg a Bálint-nap (február 14), közismertebb nevén Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Van, aki alig várja, van, aki tudomást sem vesz róla, minden esetre jólesik egy ilyen kedves ünnep a hosszú hideg télben és persze nagyon jólesik szeretve lenni.

Cover-foto.jpg
happy-4488274_1920.jpg

Mit hoz nekünk 2020?

Nem csak új évet, de új évtizedet is köszönthetünk idén szilveszterkor. Mit búcsúztatunk és mit várhatunk az új érától? Ezt szedtük most össze nektek.

Téli árzuhanás a Premier Outletben

Az ünnepek végeztével és az újévi fogadalmak megkötésével friss erővel ugorhatunk bele a dolgok körforgásába. Itt az idő, hogy megújuljunk, beszerezzük a hőn áhított ruhadarabokat és sporteszközöket az újrakezdéshez és esetleg beváltsuk a karácsonyra kapott utalványokat.

POB_2019_winter_SALE_PR_768x432px.jpg
pob.lecso.jpg

Ízkavalkád a Premier Outletben

Hamarosan mozdulni sem tudtok majd a karácsonyi vacsorához felszolgált hagyományos fogásoktól, a legendás töltött káposztától, a sűrű halászlétől, a különféle módon elkészített sült húsoktól és rántott halaktól.

Karácsony a Föld körül

Már csak néhány nap van Szentestéig, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük nektek hogyan ünneplik a karácsonyt a világ körül.

 

christmas-tree-1149619_1920.jpg
advent-3883171_1920.jpg

Adventi készülődés

Már elkezdtek egymás után égni a gyertyák az adventi koszorún, végérvényesen kezdetét vette a visszaszámlálás karácsonyig és az év végéig. Az adventet nagyjából az 5. század óta jegyzik és ünneplik, amely azt az időszakot jelenti, amely karácsony előtt négy héttel veszi kezdetét.

A legfrissebb trendek kedvezményesen

Már hetek óta dübörög a „Black Friday” láz, de nem mindenki tudja, hogy az „igazi”, vagyis az amerikai Black Friday idén november 29-re esik.

Cover_kep.jpg
black-friday-2925476_1920.jpg

Mi is az a Black Friday?

Az elmúlt években Magyarországon is szárnyra kapott, sőt, hihetetlen magasságokban szárnyal a „Black Friday”, vagyis a fekete péntek, ami a kuponvadászok és kedvezmény őrültek nagybetűs ünnepe. 

Halloween

Évről évre egyre jobban gyűrűzik be Magyarországra is a Halloween „ünnepe”, mely minden év október 31-re esik. De honnan is ered ez a hagyomány? Ennek jártunk most picit utána.

pumpkins-2871265_1920.jpg
girl-691712_1920_v2.jpg

Minden, ami farmer

A farmer szó hallatán legtöbbünknek a klasszikus farmernadrág jut eszébe. Az azonban, hogy farmert viselünk, manapság már bármilyen formában lehetséges. 

Farmer trendek idén ősszel

A farmer igen nagy múltra tekint vissza és joggal trónbitorlója a mai trendeknek is. És hogy mit válassz ebből a nagyszerű irányzatból?

girl-983969_1920_v2.jpg
jeans-2979818_1920.jpg

A farmer, az örök kedvenc

A farmernadrág örök és halhatatlan, gyakorlatilag nincs olyan ember a világon, akinek legalább egy ne lenne a ruhatárában.

Hogyan készülj az őszre?

Készülj az őszre! Világmárkák 30-70% kedvezménnyel!

fashion-605508_1920.jpg
_V2.jpg

Őszi megújulás a Premier Outlettel

Eggyel közelebb kerültünk az őszhöz, eggyel közelebb kerültünk azokhoz a hűvös, esős napokhoz és sötét reggelekhez/délutánokhoz. Azonban egy percre sem érdemes csüggedni!

Imádjuk az őszt!

Bizony mi is sajnáljuk, hogy lezárul lassan ez a forró évszak, de igyekszünk pozitívan tekinteni az előttünk álló időszakra és van is mit várni! 

71FA_pyt-RL._SX700_v.jpg
cikk.png

Vissza az irodába a Premier Outlettel

A hosszú, forrósággal és hűsítő záporokkal teli nyárból ideje lassan visszatérnünk az irodába, ugyanis nemcsak a tanév, de bizonyos értelemben a munkaév is újra kezdődik szeptemberben.

Vissza az iskolába a Premier Outlettel

Hamarosan újra becsöngetnek, elkezdődik az iskola, de ki mondta, hogy a kis- és nagyiskolások nem kezdhetik megújulva a tanévet?

 

adult-business-meeting-business-people-1438072_02.jpg

Your wishlist

Your wishlist is empty