TAX FREEShopping
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
7
IIdőjárás előrejelzés
7 7 -0
10 -1
6 -3
-0 -7
-2 -5
-3 -7
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Éttermek

Vásárlási lehetőség, közkedvelt éttermek és kávézó a Premier Outletben

Vásárlás közben jólesik a pihenés, feltöltődés. Egy finom kávé vagy ízletes fogás elfogyasztása után pedig a boltok látogatása is jobb hangulatban telik. A Premier Outlet éttermi központja új helyre költözik és egy teljesen más kínálattal, környezettel tér vissza, melynek keretében egy közösségi tér jön létre, ahol vásárlás után vagy csak nézelődésünket megszakítva élvezhetjük a minőségi gasztronómiát.
A jól ismert és közkedvelt éttermek nemzetközi kínálatában mindenki saját szája íze szerint válogathat. A gyors étkezés mellett lehetőség nyílik majd az a”la carte” választására is. Hazánkban egyedülálló módon egy nagy közös terasz várja majd a Premier Outlet vásárlóit, látogatóit, akik egész évben élvezhetik a 4 évszakos, modern kialakítású, üvegtetővel fedett teraszt.

Amíg rendelésünkre várunk, addig is gyönyörködhetünk az elénk táruló parkban, mely az outletközpont közkedvelt rendezvényeinek, alkalmi vásárainak is otthont ad majd. Most sem feledkeztünk meg a gyermekekről! Egy új, 250 nm-es játszótér is helyet kap majd a biatorbágyi outletközpont új parkjában, mely rendhagyó módon nem csupán kicsiknek, hanem több korosztálynak ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
A Premier Outletben megvalósuló fejlesztéseket követően visszafogottan elegáns légkörben élvezhetjük majd a vásárlást és a gasztronómiát egyaránt! Ha csak egy remek kávét innánk, akkor az újonnan épülő kávézónkban a méltán ikonikus amerikai kávézólánc klasszikus és szezonális italai közül válogathatunk majd, ha pedig megéheztünk akkor érdemes lesz kipróbálni az új,  egyedülálló éttermi központot!
 

Kívánságlista

A kívánságlista üres