TAX FREEShopping
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
24
IIdőjárás előrejelzés
24 19 18
26 15
Ke 27 15
Sz 25 19
Cs 27 21
28 19
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva
Ma nyitva 10:00 - 20:00 Ma zárva

Éttermek

Vásárlási lehetőség, közkedvelt éttermek és kávézó a Premier Outletben

Vásárlás közben jólesik a pihenés, feltöltődés. Egy finom kávé vagy ízletes fogás elfogyasztása után pedig a boltok látogatása is jobb hangulatban telik. A Premier Outlet éttermi központja új helyre költözik és egy teljesen más kínálattal, környezettel tér vissza, melynek keretében egy közösségi tér jön létre, ahol vásárlás után vagy csak nézelődésünket megszakítva élvezhetjük a minőségi gasztronómiát.
A jól ismert és közkedvelt éttermek nemzetközi kínálatában mindenki saját szája íze szerint válogathat. A gyors étkezés mellett lehetőség nyílik majd az a”la carte” választására is. Hazánkban egyedülálló módon egy nagy közös terasz várja majd a Premier Outlet vásárlóit, látogatóit, akik egész évben élvezhetik a 4 évszakos, modern kialakítású, üvegtetővel fedett teraszt.

Amíg rendelésünkre várunk, addig is gyönyörködhetünk az elénk táruló parkban, mely az outletközpont közkedvelt rendezvényeinek, alkalmi vásárainak is otthont ad majd. Most sem feledkeztünk meg a gyermekekről! Egy új, 250 nm-es játszótér is helyet kap majd a biatorbágyi outletközpont új parkjában, mely rendhagyó módon nem csupán kicsiknek, hanem több korosztálynak ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
A Premier Outletben megvalósuló fejlesztéseket követően visszafogottan elegáns légkörben élvezhetjük majd a vásárlást és a gasztronómiát egyaránt! Ha csak egy remek kávét innánk, akkor az újonnan épülő kávézónkban a méltán ikonikus amerikai kávézólánc klasszikus és szezonális italai közül válogathatunk majd, ha pedig megéheztünk akkor érdemes lesz kipróbálni az új,  egyedülálló éttermi központot!
 

A Kívánságlistád üres.

Kívánságlista

A kívánságlista üres