buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
30
30 35 25
Vas 3622
Hét 3524
Ked 3822
Sze 3421
Csü 2825
markaajanlat-desigual-20240606_01.jpg

Desigual nyári akció

Mától hivatalosan is elkezdődött nyári leárazásunk! Vásárolj akár 70% kedvezménnyel az eredeti árból és frissítsd fel gardróbod az új szezonra. Széles választékunk rohamosan fogy, siess nehogy lemaradj!

A megjelölt termékekre vonatkozik. Az engedmény az eredeti árból kerül levonásra és más akcióval vagy a törzsvásárlói kedvezménnyel nem összevonható.

A promóció 2024.06.07-től a készlet erejéig érvényes a Desigual Outlet üzletében.

Desigual Premier Outlet Budapest, Üzlet 7
+36 23 449 711

Kívánságlista

A kívánságlista üres

A centertérkép nyomtatása