buscarcheck-smallcheckchevron-down-smallchevron-downchevron-largechevron-leftchevron-rightchevron-smallchevron-up-circlecircle-arrowclockclose-smallclosecloud-lightcloud-raincloud-snowcloudcrown-lightcrowndelete-smalldownload-smallfacebookgift-cardsglobegoogleplusheart-filledheartinstagrammap-compassmap-markermenu-lightmenuminus-smallno-circle-arrowpeopleplus-mediumplus-smallrainsearchservice-airplaneservice-baby-careservice-cameraservice-carservice-cash-machineservice-chargingservice-coffeeservice-dogservice-e-autoservice-eatservice-first-aidservice-ice-creamservice-infoservice-kids-buggyservice-kids-playgroundservice-lockersservice-parkingservice-phoneservice-shopperservice-shuttle-busservice-suitcaseservice-trainservice-wardrobeservice-wc-menservice-wc-wheelchairservice-wc-women-menservice-wc-womenservice-wheelchairservice-wifishopping-taxisnowsun-cloud-lightsun-cloud-rainsun-cloudsuntax-freeTAX FREEShoppingticketstraintrash-mediumtwittervimeowishlist-facebookwishlist-googlepluswishlist-twitterwishlist-whatsappyoutubezoom
Please accept the cookies to add the item to wishlist. Dismiss
28
28 28 21
Pén 27 18
Szo 22 14
Vas 22 14
Hét 22 15
Ked 19 17
PR_50.jpg

2. termék -50% - PLAYERSROOM

Az ajánlat 2023.05.18-tól visszavonásig érvényes a Playersroom üzletekben kizárólag a leárazott termékekre. A kedvezmény a legalacsonyabb árú termékre vonatkozik minimum két termék vásárlása esetén.

Más kedvezménnyel/kuponnal nem összevonható, ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény a pénztárnál kerül levonásra. További információ eladó kollégáinktól az üzletben.

Playersroom Premier Outlet Budapest, Üzlet 24
+36 30 677 7083


Kívánságlista

A kívánságlista üres